Мебели от масив

Твърди Грижа дървени мебели

Качествено обзавеждане дърво са една инвестиция, която очакваме да продължи един час живот. За да се запази естествената си красота и да защити своите инвестиции, дървени мебели се нуждае от правилните грижи.

Дървени мебели е покрита с пластифициран филм, който е по-финал. Освен обогатяване на зърно и добавяне на блясък на мебели от масивна дървесина, на финала пломби и предпазва дървото от влага, прах и редовна употреба.

Тези облицовки са разнообразни и варират от обикновени лакове нитроцелулоза до по-сложни полиестерни смоли. Всички модерни облицовки дървени мебели са дълготрайни и осигуряване на защитата, вашите мебели нужди.

Дървото се разширява и договори с промени в температурата и влажността. Очаквайте всяка част на мебели от масивна дървесина да реагират различно в зависимост от вида или видовете използвана дървесина. Ламиниран гори и фасети са по-стабилни, отколкото твърдите дъски дърво.

Използване и грижа
Има няколко прости неща, които можете да направите, за да защити глоба мебели при ежедневното използване. След някои от тези съвети може да удължи живота на финала и на самата мебел.

Покривки, пътеки и трапезни подложки са на разположение и да предоставят най-защита по време на редовни и тежки използването на вашите маса за хранене.

Горещи подложки винаги трябва да се използва, когато пускат топло, обслужващи ястия на масата. Много горещи точки като сос тиган или тава не трябва да се поставят върху плот, дори и с една топла подложка.

Placemats ще спомогнат за опазване на финала от ястия и сребърни прибори, както и каботажните ще помогнат за защитата на мебели от влага.

Покривки и подложки маса предостави най-защита от UV (ултра-виолетова) светлина, която причинява на финала да избледнява и да се влошава и може дори да белина на дървесина.

Винаги използвайте защитни тампон, когато пишете с химикалка писалка за мебели повърхност.

Поставяне на мебели далеч от прозорци или блокиране на пряка слънчева светлина ще ви помогне да защитите мебели от вредните ултравиолетови лъчи. Цветови прозорците е ново обсъждане, а понякога дори се препоръчва, за да защити глоба мебели от повреда лъчи.

Филц ще защити tabletops от надраскване, когато се използва по дъното на лампи, вази и други аксесоари. Винаги повдигане на елементи от една настолна, избягвайте плъзгащи елементи през една настолна, тъй като това може да шлайфам и драскотина на финала и в крайни случаи, дървеният материал повърхност по-долу.

Когато се ползват с топла светлина от свещ, не забравяйте да поставите свещ за семепроизводство или тава под свещ да събират разтопен восък, които могат да се спускат или вливане на свещ.

Никога не поставяйте горящи свещи на готово повърхност дърво. Както свещта изгаря, и восък се топи, тя може да генерира достатъчно топлина и трансфер до увреждане на финала и дървена повърхност.

Избягвайте да използвате домакинството на основата на разтворители продукти като нокът полски и премахване на лак около незащитен завършен повърхност. В случай на разлив, попийте на разливи незабавно, не се изтрие, тъй като това ще се разпространи на разливи и може да причини допълнителни щети. Ако повърхността не е повредена, чисти и полски масата.

Ако на финала е била повредена, повикайте специалист за оценка. Ще ги намерите, посочени в Жълти страници по Античен ремонт или обзавеждане по ремонт и пребоядисване, и това не е необичайно да се дават безплатни прогнози.

Почистване и полиране
Почистване на дървени мебели редовно ще спомогне за запазване на стойността си глобата обзавеждане. Избърсване на прах и почистване премахва натрупването на мазнини, мъх и прах, който може да получите в земята или смекчи на финала.

Почистване на мебели трябва да се прави с мека марля безплатно памучна кърпа, навлажнена с вода или мебели лак след модела на зърното. Почистване на мебели със сух парцал може да предизвика драскотини до финала. Използвайте деликатен и редува почистване кърпа често.

Следвайте чрез използване на качествени полски мебели за защита на почистваната повърхност на инструкциите на производителя. Мебели дилъри с радост ще направи препоръки за кои продукти са най-добре да защити своите инвестиции.

Публикувано на Мебели от масив. Запазване в отметки на връзката.